Menu

Auris

  • noul auris

Auris. Incredere castigata. Cu fiecare kilometru. 

Noul Auris este automobilul pe care abia vei astepta sa il conduci, in fiecare zi. Stilul sau indraznet si dinamic iti atrage imediat atentia, in timp ce in interiorul proiectat intuitiv vei beneficia de un confort superior si de materiale de inalta calitate. Motorul hibrid a automobilului Toyota, alaturi de cel diesel, te invita la o plimbare incantatoare cu noul Auris. 

Caracteristici cheie 

Mituri Hibrid 

Urmareste acest video pentru a afla cum poti iubi din nou condusul si care sunt principalele mituri despre tehnologia Toyota Hybrid.

Conceput pentru a fi dorit 

Designul extraordinar este completat de detalii fascinante. Noul Auris iese in evidenta prin caracteristici unice precum farurile LED stilizate in mod rafinat si jantele de aliaj. Pe timp de noapte sau de zi, Auris este masina care te face sa stralucesti.

Confort si stil incorporate 

In interiorul noului Auris vei gasi un design si materiale elegante de calitate. Un ecran nou Toyota Touch® 2 este fereastra ta spre o lume a distractiei in timp ce un nou ecran color TFT in panoul de instrumente afiseaza datele calatoriei, comanda de navigatie si informatiile de siguranta Toyota Safety Sense.